សំណួរ និងចម្លើយ

ពីង សុង
+1 # ពីង សុង 2016-06-04 14:28
ជំរាបសួរ !
ខ្ញុំឈ្មោះ ពីង សុង ភេទ ប្រុស អាយុ72ឆ្នាំ។ខ្ញុំនឹងត្រូវវះកាត់ប្រម៉ាត់មានគ្រួសមួយ ដុំ 8 mm,ប៉ុន្តែមិនទាន់ចុកចាប់ទេ គ្រាន់តែអ៊ួលៗយូរៗម្តង។ តើខ្ញុំត្រូវធ្វើដូចម្តេច ? បើត្រូវវះកាត់,គេធ្វើតាមវិធីណា ?ចោះឬក៏វះដូចធម្មតា ?ប្រើរយៈពេលប៉ុន្មានក្នុងការវះកាត់ ? សម្រាកព្យាបាលប៉ុន្មានថ្ងៃ ? ប្រហែលចំណាយអស់ប្រាក់ប៉ុន្មាន ?
បញ្ជាក់៖ បានដាក់ stents 3 នៅជុំវិញបេះដូង,បួនឆ្នាំហើយនប៉ុន្តែប្រើថ្នាំរហូតមិន ដែលមានបញ្ហាអ្វីទេ។ ដាក់ stents នៅ Tam Duc hospital តាមដានជាប្រចាំ នៅ សាស្ត្រាចារ្យ សុខ ជួ ភ្នំពេញ ។ សូមអរគ្ណ !
+1 # ផ្នែក វះកាត់ទូទៅ 2016-07-06 16:15
សម្រង់សំណេរ របស់ ពីង សុង៖
ជំរាបសួរ !
ខ្ញុំឈ្មោះ ពីង សុង ភេទ ប្រុស អាយុ72ឆ្នាំ។ខ្ញុំនឹងត្រូវវះកាត់ប្រម៉ាត់មានគ្រួសមួយដុំ 8 mm,ប៉ុន្តែមិនទាន់ចុកចាប់ទេ គ្រាន់តែអ៊ួលៗយូរៗម្តង។ តើខ្ញុំត្រូវធ្វើដូចម្តេច ? បើត្រូវវះកាត់,គេធ្វើតាមវិធីណា ?ចោះឬក៏វះដូចធម្មតា ?ប្រើរយៈពេលប៉ុន្មានក្នុងការវះកាត់ ? សម្រាកព្យាបាលប៉ុន្មានថ្ងៃ ? ប្រហែលចំណាយអស់ប្រាក់ប៉ុន្មាន ?
បញ្ជាក់៖ បានដាក់ stents 3 នៅជុំវិញបេះដូង,បួនឆ្នាំហើយនប៉ុន្តែប្រើថ្នាំរហូតមិនដែលមានបញ្ហាអ្វីទេ។ ដាក់ stents នៅ Tam Duc hospital តាមដានជាប្រចាំ នៅ សាស្ត្រាចារ្យ សុខ ជួ ភ្នំពេញ ។ សូមអរគ្ណ !

ឥឡូវមន្ទីរពេទ្យជោរៃអាចវះកាត់ដោយម៉ាសីុនឆ្លុះ អាចសំរាកពេទ្យ២ទៅ៣ថ្ងៃ
Yada
-1 # Yada 2016-06-06 10:24
នាងខ្ញុំ​មានបញ្ហ​ាត្រង់កខាងឆ្វេងនៅលើដងកាំបិតបន្តិច ​(វាមានដុំតូចប៉ុនកូនដៃ)តែមិនចុកអ្វីទាំអស់គ្រាន់តែព េលខ្លះមានអាម្មណ៏ក្ដៅឆុលៗភាយៗខុសពីខាងស្ដា​ំ​ នៅពេលនាងខ្ញុំទៅពិនិត្យនៅពេទ្យឯកជន​ គាត់បានប្រាប់អោយនាងខ្ញុំធ្វើកាវះកាត់បុ៉ន្តែ​នាងខ្ញ ុំមិនចងធ្វើកាវះកាត់.ហើយចង់សួទៅលោកគ្រូពេទ្យថាអាចលេប ថ្នាំបានដែលរឺអត់ដោយមិចបាច់ធ្វើកាវះកាត់.
+1 # ផ្នែក វះកាត់ទូទៅ 2016-07-06 16:22
សម្រង់សំណេរ របស់ Yada៖
នាងខ្ញុំ​មានបញ្ហ​ាត្រង់កខាងឆ្វេងនៅលើដងកាំបិតបន្តិច​(វាមានដុំតូចប៉ុនកូនដៃ)តែមិនចុកអ្វីទាំអស់គ្រាន់តែពេលខ្លះមានអាម្មណ៏ក្ដៅឆុលៗភាយៗខុសពីខាងស្ដា​ំ​ នៅពេលនាងខ្ញុំទៅពិនិត្យនៅពេទ្យឯកជន​ គាត់បានប្រាប់អោយនាងខ្ញុំធ្វើកាវះកាត់បុ៉ន្តែ​នាងខ្ញុំមិនចងធ្វើកាវះកាត់.ហើយចង់សួទៅលោកគ្រូពេទ្យថាអាចលេបថ្នាំបានដែលរឺអត់ដោយមិចបាច់ធ្វើកាវះកាត់.

យេីងត្រូវពិនិត្យថាដុំនោះជាប្រភេទអ្វី អាចមកមន្ទីរពេទ្យដេីម្បីអោយដឹងច្បាស់
Meas Chandy
+1 # Meas Chandy 2016-06-06 10:36
សំុសួរថាបើដុះសាច់ជេីង មានថ្នាំព្យាបាលអត់?
+1 # ផ្នែក វះកាត់ទូទៅ 2016-07-06 16:25
សម្រង់សំណេរ របស់ Meas Chandy៖
សំុសួរថាបើដុះសាច់ជេីង មានថ្នាំព្យាបាលអត់?

អត់មានថ្នាំព្យាបាលទេ
Sorm
+1 # Sorm 2016-06-08 14:09
ខ្ញុំចង់សួរលោកគ្រូអ្នកគ្រូពេទ្យ ខ្ញុំមានបញ្ហាក្បាលជង្គុងជារៀងរាល់ថ្ងៃតែងតែឈឺក្បាលជ ង្គុងហើយមានឡន់សូ ហើយមានលក្ខណះរលុងជង្គុងនឹងឈឺខ្លាំងពេលដែលខ្ញុំលេងកីឡ ាបាល់ទះបាល់ទាត់នឹងមិនអាចរត់ដោយប្រើល្បឿនលឺនដូចពីមុន បានទេ លក្ខណះសំគាល់ឈឺហើមនៅពេលលេងកីឡា តើមានវិធីសាស្រអាចព្យាបាលបានអត់
+1 # ផ្នែក វះកាត់ទូទៅ 2016-07-06 16:29
សម្រង់សំណេរ របស់ Sorm៖
ខ្ញុំចង់សួរលោកគ្រូអ្នកគ្រូពេទ្យ ខ្ញុំមានបញ្ហាក្បាលជង្គុងជារៀងរាល់ថ្ងៃតែងតែឈឺក្បាលជង្គុងហើយមានឡន់សូ ហើយមានលក្ខណះរលុងជង្គុងនឹងឈឺខ្លាំងពេលដែលខ្ញុំលេងកីឡាបាល់ទះបាល់ទាត់នឹងមិនអាចរត់ដោយប្រើល្បឿនលឺនដូចពីមុនបានទេ លក្ខណះសំគាល់ឈឺហើមនៅពេលលេងកីឡា តើមានវិធីសាស្រអាចព្យាបាលបានអត់

អាចព្យាបាលបានតែត្រូវមកថតដេីម្បីរករោគវិនិច្ឆយ័អោយច្ បាស់
lay tang
+1 # lay tang 2016-06-14 08:36
ខ្ញុំចង់កាត់ស្បែកលឹង្គចេញៗ មន្ទីរពេទ្យកាត់ដោយម៉ាស៊ីនកាតដោយកន្ទៃ្រ។ខ្ញុំក្លាចឈ ឺណាស់
+1 # ផ្នែក វះកាត់ទូទៅ 2016-07-06 16:33
សម្រង់សំណេរ របស់ lay tang៖
ខ្ញុំចង់កាត់ស្បែកលឹង្គចេញៗ មន្ទីរពេទ្យកាត់ដោយម៉ាស៊ីនកាតដោយកន្ទៃ្រ។ខ្ញុំក្លាចឈឺណាស់

មានតែវះកាត់ដោយកន្រៃ្តទេ តែមិនឈឺទេ
srey sophanaroth
-1 # srey sophanaroth 2016-06-27 18:35
Dear Dr.

My name is Sophanaroth from Cambodia I would like to know information from you I have problem with my health ( Cortical cyst on left kidney 8mm) By CT Creen
But no abdominal pion only some time little bite .
- I want to visit your hospital so I need get information from you
- This situation need to take the medicine or operate? If operate how much does it cost? And how long need to take in hospital
- Please kindly provide information I am waiting for your information.

With best regards,

Sophanaroth
-1 # ផ្នែក វះកាត់ទូទៅ 2016-07-06 16:39
សម្រង់សំណេរ របស់ srey sophanaroth៖
Dear Dr.

But no abdominal pion only some time little bite .
- I want to visit your hospital so I need get information from you

- Please kindly provide information I am waiting for your information.

With best regards,

Sophanaroth

You can come hospital doctor examination
Ann
+1 # Ann 2018-09-26 16:16
Dear Choray Hospital
ម្តាយរបស់ខ្ញុំ គាត់អាយុ ៦៣ឆ្នាំ គាត់មានគ្រួសក្នុងប្រមាត់ ទន្ទឹមជាមួយគ្នា គាត់មានជំងឺទឹកនោមផ្អែម មិនទាន់ប្រើថ្នាំជាតិស្ក200, សព្វថ្ងៃនេះគាត់មិនទាឈឺចាប់ចុក ដោយសារគ្រួសនេះទេ។

ខ្ញុំចង់សាកសួរអំពី ការវះកាត់គ្រួសក្នុង ប្រមាត់
តើត្រូវប្រើរយះពេលសំរាក់ពេទ្យប៉ុន្មាន់ថ្ងៃ?
តើបើមិនបាច់វ៉ះកាត់ ជំនួសដោយវិធីចោះបានទេ?
សូមអរគុណច្រើន។
អាន
+1 # ផ្នែក វះកាត់ទូទៅ 2019-04-24 13:53
សូមបង ជូនអ៊ុំស្រី មកពិនិត្យ និងពិគ្រោះ ដើម្បីខាងយើងខ្ញុំផ្តល់យោបល់។​ សូមអរគុណ​!
វង្ស អស្នារិទ្ធិ

ចង់សួរថាការពិនិត្យឫសដូងបាតគេធ្វើយ៉ាងម៉េច?
ហើយការព្យាវបាលតាមរបៀបអ្វីខ្លះ ។​ ថ្លៃប៉ុន្មាន​?

ជំរាបសួរបង​ Mao kosal
ការពិនិត្យឬសដូងបាតតាម ការឆ្លុះ និងមើលដោយផ្ទាល់ភ្នែក។ហើយការព្យាបាលដោយវះកាត់ទៅតាមកំ រិតឬសដូងបាទ:
-ឬសដូងបាតខាងក្នុង(ព្យាបាលដោយថ្នាំ)
-ឬសដូងបាទខាងក្រៅ(ព្យាបាលដោយវះកាត់)
ជាមួយថ្លៃព្យាបាល សូមបងអញ្ជើញមកពិភាក្សារជាមួយវេជ្ជបណ្ឌិតជំនាញជាមុនសិ ន ។
សូមអរគុណ​!
មហាឈឺ
+1 # មហាឈឺ 2020-01-21 09:29
សូមសួរថា តើការព្យាបាល និងវះកាត់គ្រោះក្នុងថង់ទឹកប្រមាត់ សរុបមួយចប់ អស់ថ្លៃ​ប្រហែលប៉ុន្មានដែរ? សូមអរគុណ!
+1 # ផ្នែក វះកាត់ទូទៅ 2020-04-21 14:54
សម្រង់សំណេរ របស់ មហាឈឺ៖

​សូមជំរាបសួរបង មហាឈឺ
ចំពោះតំលៃគឺ ចន្លោះ 1500USD រហូតដល់ 2000USD ។ រាល់ពត័មានបន្ថែម សូមអញ្ជើញបង មកជួបជាមួយវេជ្ជបណ្ឌិតជំនាញ សូមអរគុណ ។

បំពេញព័ត៌មាន និងសំណួរ

រំកិលទៅលើបង្អស់